STProjectbegeleiding

Uw wens is onze uitdaging


Voor grote en kleine verbouwingen in uw huis, aan- op bouw, nieuwbouw en renovatie werkzaamheden kunt u beroep doen op een van onze ploegen van totaal 9 werknemers .

Gezien de vele projecten die wij inmiddels hebben mogen uitvoeren, kunt u zien dat wij van vele markten thuis zijn. 

Het afleveringsniveau ligt op een hoog niveau, alsmede het gehele meedenk -en begeleidings proces en tevens de wil om u tot het eind een goed gevoel te kunnen en willen geven dat u met een goede kijk kunt terug kijken dat u op een prettige wijze met ons een samenwerkingsverband bent aangegaan.

Dit samenwerkingsverband begint met het gegeven dat ik met u de plannen kom bepreken op technische haalbaarheid in samenhang met het financiële plaatje. Door mijn jaren lange ervaring en vele projecten die ik heb gerealiseerd, ben ik in staat uw wensen snel te kunnen inventariseren.

Opdrachtgevers worden door het zien van de foto`s vaak geinspireerd. Zij hebben dan vaak de wens om bepaalde onderdelen van verschillende projecten te combineren. Vaak worden wij na een opdracht gevraagd om andere werkzaamheden uit te komen voeren. Voor ons geen probleem, mocht de planning dit toelaten.

Voor mij en mijn mannen geeft dat elke keer weer een uitdaging.

Niet voor niets is onze slogan ook: " uw wens is onze uitdaging ".

De offerte die ik aan de hand van het eerste gesprek opstel, wordt per onderdeel zo goed mogelijk omschreven zodat er voor beider partijen zo min mogelijk misverstanden kunnen ontstaan over de uitvoering van de werkzaamheden.

Dit compleet met Algemene Voorwaarden die vanuit het Nederlands Bouwbesluit zijn opgesteld om voor beider partijen duidelijkheid te verschaffen in de vaak complexe bijzaken die bepaalde werkzaamheden met zich mee kunnen brengen.

Over het algemeen zijn wij de voordeligste partij in combinatie met de goede ondersteuning die ik u tijdens het gehele proces geef.

Ons bedrijf werkt over het algemeen met zelfstandig Engels sprekende vakmannen die wij conform de marktwaarde voordeliger voor u kunnen inzetten. Win win voor beider partijen.  Ik en mijn compagnon zijn tevens vaak op de werkvloer aanwezig en zijn dagelijks met hun in contact over de gang van zaken op locatie en houden u desgewenst dagelijks op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Gezien de vele projecten en referenties die u op Werkspot kunt terug vinden, ervaren onze opdrachtgevers ook onze visie.  Op bepaalde plaatsen kunt u met de opdrachtgevers praten over hoe zij de samenwerking hebben ervaren en trots zijn op hun verkregen dienst.

De foto`s onder de afzonderlijke deelprojecten geven u in het kort een beeld hoe bepaalde opdrachten worden gerealiseerd. Veel plezier met bekijken van onze website.